Monday, November 29, 2010

Can't create index output file in texnic center

I was beating my day because the index was not being printed on the report.
Later, after a good number of search(es),  I found that this is interesting feature of MikTex 2.9

The problem was solved by changing %bm to %tm in the MakeIndex option.

Here is what I did:
Go to build > Define Output Profiles (Alt+F7)
Change %bm to %tm in the MakeIndex option.
Probably same thing needs to happen with Bibtex (if problem persists).


Edit:
I am really glad that you are finding it useful. Happy Texing!


22 comments:

David said...

Thank you so much !!!!

Sam said...

It worked! I spent three hours searching different forums for an answer to this problem with no progress, but this did the trick. Thanks!

albano said...

Thank you very much! I've spent several days looking for a solution!!

Thomass11 said...

Perfect! Thanx a lot!

Guillaume Coatalen said...

Made my day! Brilliant!
Thanks again.
Do you know what to do when \pagebreak does not work?

Guillaume Coatalen said...

Thanks again!
Do you know what to do when \pagebreak does not work?

N K M said...

@Guillaume Coatalen,
Did you try \newpage ?
(\pagebreak command tells LaTeX to break the current page at the point of the command... )

Adam Nellis said...

Thank you very much - this fixed my similar problem with makeglossaries.

DGU said...

Thx!!!

Anonymous said...

Awesome, you saved me a night of work!

Anonymous said...

Thank you. I spent a lot time trying to make the index appear. Now it did. :)

Anonymous said...

Well! Thanks a lot!!! As almost everyone else, I was looking the whole day to get a solution :)

Thomas said...

Thank you very much worked first time - probably save my year

Anonymous said...

well, somehow that didn't work for me either.... but i defined myself another postprocessing tool in texniccenter with the path of the makeindex program and ""%tm".nlo -s nomencl.ist -o "%tm".nls"

That one workes perfectly. But thanks for the hint

Anonymous said...

Thx very much!

Anonymous said...

Man you saved our lives. I spent a few hours figuring out why this doens't work. So what was the problem actually and why b has to be replaced by t? is this some kind of new version with updated commands? And why the solution is so obscure actually?

Yulia said...

Man you saved our lives. I spent a few hours figuring out why this doens't work. So what was the problem actually and why b has to be replaced by t? is this some kind of new version with updated commands? And why the solution is so obscure actually?

Anonymous said...

You have no idea how long I'd been trying to figure out what was wrong! I tried everything, even changing my document class (which was fine, I wanted to do that anyway)!

THANK YOU SO MUCH!

Anonymous said...

Thank you!! Could not find any better solution in german forums.

Anonymous said...

Another very big thanks you!!

Anonymous said...

Thank YOU SOOOO MUCH!!! I have spent the whole day on this problem, and with your help it was finally solved!!!

rr said...

thank u so much i am a beginner of latex can any one a nice tutorial to learn